3 espigues - Gran Confort
Home > Reserves i preus > Preus i condicions

Preus i condicions

Preus

Casa sencera

  • De maig a octubre 140 €/nit
  • De novembre a abril 200 €/nit

Condicions generals

Disponibilitat. Un cop iniciada la gestió de reserves us confirmarem la disponibilitat en un termini no superior a 24 hores.

Procés de reserva. Una vegada confirmada la disponibilitat, disposareu d'un termini de 72 hores per a formalitzar la reserva mitjançant ingrés o transferència en el compte bancari que us facilitarem, per un import igual o superior al 20% del total previst de la seva estada. A continuació ens enviareu el comprovant de l'ingrés i la vostra reserva serà confirmada via correu electrònic.

Preu. Les tarifes que es presenten en aquesta pàgina web son vigents fins al 31 de desembre de l'any en curs.
Els preus inclouen els impostos i taxes legals vigents.

Els preus inclouen:

- Serveis de subministrament. Aigua, Electricitat, ...

- Roba de llit, tovalloles, ...

- Ús de la casa

- ...

Dipòsit de reserva. Per tal de formalitzar la reserva se sol·licitarà un dipòsit corresponent al 20% del preu total de l'estada.

Anul·lació de reserves. Podreu anul·lar sense cap cost la vostra reserva fins a 15 dies abans de la data d'inici de la vostra estada.
Les anul·lacions dins dels 15 dies anteriors a la data d'inici de l'estada, comportaran la pèrdua del dipòsit de reserva. (Decret 159/2012 - Generalitat de Catalunya DOGC num. 6268).

Pagament. Les quantitats restants dels cost total de la vostra estada es faran efectives abans de la sortida.
S'admeten els pagaments en efectiu o targeta de crèdit o dèbit.

Horari d'entrada i sortida. L'horari d'entrada a Cal Lluïset serà a partir de les 17h i la casa haurà de quedar lliure abans de les 12h del dia de sortida.
L'horari de sortida es podrà retardar fins a les 17h de comú acord amb la direcció de Cal Lluïset, sempre que no coincideixi amb l'entrada d'un nou client.

Lliurament i devolució de claus. Per tal de recollir les claus de la casa, us preguem que truqueu al 691 666 200 tan bon punt arribeu a La Nou de Gaià.
Si el dia d'entrada no podeu arribar abans de les 21h, si us plau aviseu-nos trucant al 691 666 200.
El responsable de les claus us donarà les principals instruccions d'ús i us indicarà la situació dels serveis de la casa.
La devolució de les claus es farà en el moment de la sortida. El responsable de les claus revisarà l'estat de la casa abans de donar-hi per finalitzada la vostra estada.

Acceptació de les condicions. El pagament del dipòsit de reserva implica l'acceptació per part del client de totes les condicions expressades.

Max.

18 ºC

Min.

6 ºC

Número de registre PTR-000296