3 espigues - Gran Confort
Home > Avís legal

Avís legal

Advertiment legal

Cal Lluïset us agraeix la vostra visita al nostre lloc web.

Condicions: CAL LLUÏSET, es el propietari d'aquest lloc web i de tots els continguts que hi apareixen excepte indicació expressa.

En accedir i utilitzar aquest lloc web, l'usuari accepta els termes i condicions detallats a continuació, sense condicionament de que Cal Lluïset pugui canviar els termes i condicions en qualsevol moment i segons el seu propi criteri. Es recomana, per tant, examinar-los amb regularitat.

Utilització

Els continguts d'aquest lloc web, només poden ser utilitzats amb finalitats informatives personals. Aixó implica que l'usuari pot veure, copiar, imprimir i distribuir qualsevol document publicat aquí per CAL LLUÏSET, sempre i quan no es faci amb finalitats comercials, que es faci referència a la font i que es faci constar la propietat del copyright.

Cap contingut d'aquest lloc web pot ser modificat, transmés, reproduït, publicat, cedit, transferit o venut sense previ consentiment escrit de CAL LLUÏSET.

Cal Lluïset
C/ Cases Noves, 12
43763 La Nou de Gaià
Tarragona
Tel. 691 666 200
info@callluiset.cat

Marques comercials i Copyright

Es prohibeix la utilització de marques, logotips, texts, imatges i aplicacions, sense autorització prèvia d'acord amb el paràgraf anterior.

Política d'Informació

L'informació que es proporciona d'acord a com ha estat creada i sense ànim de generar confusió o desinformació.

CAL LLUÏSET no garanteix la exactitud i veracitat de la informació que apareix al seu lloc web.

CAL LLUÏSET no es compromet a actualitzar la informació o els continguts d'aquest lloc web. Poden fer-se canvis a la informació en qualsevol moment i sense avís previ que seran incorporats a les noves edicions del lloc.

CAL LLUÏSET no es fa responsable en cap cas de les conseqüències directes o indirectes, penals, incidentals, especials, resultants o altres perjudicis que sorgeixin en connexió i utilització o mal ús d'aquest lloc web o els seus continguts.

Altres pàgines

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web propietat de tercers, en base a una relació temàtica amb les activitats de CAL LLUÏSET i acceptat pel referenciat.

No obstant, si vostè considera que el seu lloc web no ha de ser accessible d'aquesta forma, si us plau, informi'ns per tal de corregir aquesta situació.

CAL LLUÏSET no es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre tema relacionat amb aquests llocs web.

Protecció de dades

Consulteu l'apartat de Política de Privacitat en aquest lloc web.

Contacte

Si desitja fer-nos qualsevol pregunta o consulta en relació amb les condicions d'ús o la política de privacitat, no dubti en contactar amb nosaltres a info@callluiset.cat

Ley de Servicios de la Sociedad de la Información (LSSI).

Cal Lluïset
C/ Cases Noves, 12
43763 La Nou de Gaià
Tarragona
Tel. 691 666 200
info@callluiset.cat

Max.

17 ºC

Min.

5 ºC

Número de registre PTR-000296